Rörmokare i Älvsjö

När du ska anlita en rörmokare kan det vara skönt att välja en som arbetar lokalt i samma område som du befinner dig i. Vi är en VVS-firma med många års erfarenhet av branschen och vi finns tillgängliga för dig i Älvsjö, Örby, Hägersten, Mälarhöjden, Örnsberg, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Huddinge, Segeltorp, Enskede, Årsta, Liljeholmen, Telefonplan, Skärholmen, Slagsta och Vårberg. Naturligtvis kan vi även åta oss projekt på andra platser i Stockholm, men genom att fokusera lite extra på vissa bestämda områden kan vi garantera bästa service och största flexibilitet till alla våra kunder och klienter. Hör av dig så berättar vi mer om hur vi arbetar!

Renovera Badrum & Tvättstuga

Med våra duktiga rörmokare kan du vara säker på att du får ett snyggt och hållbart resultat.

Rörrenovering & Stambyten

När du vill dra nya vatten- eller avloppsledningar i din fastighet är det viktigt att du låter en professionell rörmokare ta hand om arbetet.

Värmesystem & VVS-Service

Vårt mål är att kunna hjälpa så många människor som möjligt. Därför arbetar vi med kunder inom alla kundgrupper!

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Älvsjö?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Örby, Hägersten, Mälarhöjden, Örnsberg, Aspudden, Gröndal, Midsommarkransen, Huddinge m.m.

Bekymmersfritt rörmokeri för alla avloppsproblem i Södra Stockholm

Det finns inget jobb som är för stort eller för litet för oss och det har vi vår långa erfarenhet att tacka för. Genom åren har vi fått möjlighet att arbeta med både privatpersoner i villor, lägenheter och sommarstugor, men också fastighetsägare med hyreshus och flerbostadshus samt kommersiella fastigheter, företagare, restaurang- och butiksägare. Det spelar ingen roll om du har fått ett enklare stopp i avloppet eller om du behöver mer omfattande hjälp med rörfilmning, stambyte eller underhållsspolning. Kontakta oss idag så ser vi till att få ut en gratis offert till dig så snabbt som möjligt!

100 % nöjd kundgaranti

Vårt mål är att alla kunder ska vara helt nöjda när vi lämnar arbetsplatsen. Detta är något som vi säkerställer med hjälp av vår 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av. Med vår garantin har du alltid rätt att få arbetet omgjort om det skulle vara så att du är missnöjd. Det bästa är naturligtvis om du säger till oss när vi fortfarande är kvar på arbetsplatsen. Skulle du märka av problemet när vi har gått är det dock bara att slå oss en signal.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?