Installation och renovering av tvättstugan med vårt VVS-företag

Vår VVS-firma är experter på att installera och byta ut vitvaror för att optimera din tvättstuga. Här är några steg för att säkerställa en problemfri installation och effektiv användning:

Rådgivning & Planering

Vårt VVS-team ger dig professionell rådgivning och exakt planering av din tvättstugas layout för att passa dina behov och optimera utrymmet.

El- och VVS-anslutning

Vi ser till att din tvättstuga har rätt el- och VVS-anslutning för dina nya vitvaror. Vi tar hand om alla nödvändiga anslutningar för en säker och korrekt installation. Är du i behov av att installera andra vitvaror gör vi även det.

Exakt installation enligt tillverkarens riktlinjer

Våra skickliga tekniker följer noggrant tillverkarens anvisningar för att säkerställa en korrekt installation av dina vitvaror, vilket garanterar optimal funktion och livslängd.

Kvalitetssäkring och service

Vi säkerställer att alla vitvaror är korrekt balanserade och inställda för att minimera skakningar och oljud. Vår service efter installationen garanterar att allt fungerar som det ska.

Kostnadsuppskattning för renovering

Kostnaderna för en renovering av tvättstuga variera mycket beroende på tycket och smack, vi erbjuder tydliga priser och transparens för att passa din budget, kontakta oss för vidare diskussion och offert.

Senaste inläggen

Kontakta oss

Oskar & Johan
Projektledare

Telefon: 08-502 48 637
info@stockholm-rormokare.se

Vill du bli kontaktad?