Rörmokare i Kungsängen & Upplands-Bro

Vill du ha hjälp av en professionell rörmokare i området kring Kungsängen och Upplands-Bro? Vi har lång erfarenhet av branschen och kan hjälpa till med både stort och smått. Vårt team kan hjälpa dig som bor i något av följande områden: Kungsängen, Bålsta, Håbo, Hagviken, Mansängen, Västerängen, Frösundavik, Väppebyberget, Gillmarksbyn, Kräggla, Segersta, Hjälstaviken, Viby äng, Fagerdahl, Katrinedal, Ullevi, Enköping, Upplands Bro, Kungsängen, Kallhäll, Täby, Viksjö, Djursholm, Sollentuna, Sigtuna, Märsta och Danderyd.

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi har arbetat med detta i över 15 år och vårt gedigna kunnande sitter i ryggmärgen hos alla som arbetar hos oss.

Rörrenovering & Stambyten

Letar du efter en professionell VVS och rörmokare på Södermalm som kan hjälpa dig med kort varsel?

Värmesystem & VVS-Service

Du är välkommen att höra av dig för alla typer av förfrågningar inom VVS!

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Kungsängen & Upplands-Bro?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Djursholm, Sollentuna, Sigtuna, Märsta och Danderyd

Ett komplett utbud inom VVS

VVS är ett väldigt brett område och vi har ett team av kunniga medarbetare som brinner för yrket. Det som faller inom VVS och rörmokeri bör utföras av en fackman då det krävs stor kompetens. Felaktig hantering kan leda till stora fuktskador. Med oss kan du känna dig trygg i att du får ett korrekt utfört arbete.

Ska ni installera ett nytt värmesystem?

Det kan vara bra att se över sitt värmesystem för att se om det finns pengar att spara. Vi kommer gärna ut och gör en första besiktning av er villa och ser vad det finns för lösningar. Vi kan också sköta allt från installation till service av olika värmepannor och system.

Hör av dig för en offert

Alla kunder har olika behov och vi skräddarsyr gärna ett första kostnadsförslag just för dig. Allt du behöver göra är att höra av dig och berätta om dina önskemål. Vi kan också besöka dig ute på plats vid större uppdrag.

Vi kan erbjuda dig en helhetslösning

Eftersom vi är en totalentreprenör kan vi ge dig en komplett lösning. Då slipper du koordinera med flera olika firmor och får en färdig lösning. Det gör det mycket enklare för dig som kund. Vi anpassar oss alltid efter dina behov och önskemål.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?