Saker Vatten copy

Rörmokare i Enskede & Årsta

Behöver du hjälp att bli av med ett stopp i avloppet? Planerar du att göra en stor renovering av stammarna till fastigheten eller vill du renovera restaurangen och dra nya vatten- och avloppsledningar? Då är du välkommen att höra av dig till oss. Är det något vi är duktiga på så är det avloppsproblem och tack vare vår långa erfarenhet av branschen kan vi åta oss alla typer av uppdrag. Vi säkerställer att du får hjälp med ditt problem så snabbt som möjligt och att du får trygg service och konkurrenskraftiga priser redan från start!

Renovera Badrum & Tvättstuga

När du ska anlita en rörmokare kan det vara skönt att välja en som arbetar lokalt i samma område som du befinner dig i.

Rörrenovering & Stambyten

Bekymmersfritt rörmokeri för alla avloppsproblem i södra Stockholm!

Värmesystem & VVS-Service

Kompetenta VVS-montörer med brett kontaktnät!

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni ett VVS-Företag kring Enskede & Årsta?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i bl.a. Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Älvsjö, Herrängen, Långsjön, Gubbängen, Stortorp, Midsommarkransen m.m.

Lokal rörmokare i södra Stockholm med flexibilitet 

Vi är en lokal VVS-firma som åtar oss uppdrag inom hela Stockholmsområdet med omnejd. För att kunna erbjuda dig bästa service har vi dock valt att fokusera lite extra på området kring Enskede och Årsta. Du kan hitta våra arbeten i bland annat Farsta, Enskede och Sköndal, men också i Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Älvsjö, Herrängen, Långsjön, Gubbängen, Stortorp, Midsommarkransen, Hägersten, Mälarhöjden, Telefonplan och Fruängen. Hör gärna av dig till oss om du vill boka in ett gratis platsbesök, om du vill beställa en offert eller om du vill prata med någon av våra utbildade rörmokare.

Gratis kostnadsförslag på ditt rörarbete

Att arbeta med rör är något som vi är specialister på. Därför hjälper vi dig mer än gärna när du har fått problem med dina avlopp. Vi kan också finnas där i samband med ombyggnationer och nybyggnationer för att säkerställa att du får avlopp- och vattenledningar som verkligen fungerar. Vi använder oss alltid av det mest högkvalitativa materialet och de tryggaste metoderna. På så sätt kan vi garantera att dina rör har en lång livslängd. Vill du veta mer om våra tjänster och hur vi arbetar? Slå oss en signal eller skicka iväg ett mejl redan idag!

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vi brukar säga att ni inte behöver bygglov för olika vvs-projekt. Men vid enstaka fall när ni ska utöka fastigheten med kanske ett badrum så kan det behövas. Men då hjälper vi er med det.

När du anlitar en rörmokare kan du vanligtvis söka ROT-avdrag då det i flesta fallen är projekt i hemmet. Vi hjälper er självklart ansöka det.

Oskar Johan copy

Vill du bli kontaktad?