Rörmokare i Åkersberga & Österåker

Våra kompetenta och noggranna rörmokare står alltid redo att hjälpa dig när du vill anlita oss för VVS i Åkersberga. Vi finns här för att boka in ett personligt platsbesök med en av våra duktiga handledare, men vi kan också få iväg en offert med ett fast kostnadsförslag eller hjälpa dig att besvara frågor och funderingar. Inför ett VVS-arbete finns det många frågor som kan uppstå. Tillsammans ser vi till att du känner dig trygg och får en bra lösning på ditt problem. Kontakta oss idag så berättar vi mer!

Renovera Badrum & Tvättstuga

Vi utför allt inom renovering av badrum, WC, tvättstuga m.m. Hör av dig idag!

Rörrenovering & Stambyten

Renoverar rör och byter ut stammar åt privatkunder, företag, BRF:er & fastighetsägare.

Värmesystem & VVS-Service

Kompletta tjänster inom värmegolv till byten av element och installation av värmepannor.

Behöver du Hjälp?

Kontakta en erfaren VVS-Firma i Stockholm idag!

Certfierade

Auktoriserade hantverkare

100% nöjda kunder

Vi erbjuder bra lösningar

ROT-avdrag

Nyttja 30% rabatt via ROT-Avdraget

Söker ni en VVS-Firma runt Åkersberga?

Vi erbjuder VVS-Tjänster i hela Roslagen & Norrort Stockholm

VVS-Firma i Åkersberga

Ett stopp i avloppen kan resultera i en hel del problem om du inte ser till att lösa upp stoppet så fort som möjligt. Till att börja med kommer det vara svårt att få vattnet att rinna igenom, men du lägger också onödigt påfrestning på rören. Med en duktig och kompetent VVS-firma i Åkersberga blir du av med stoppet och kan fortsätta vardagen som vanligt igen. 

Alla möjliga VVS-tjänster

Vi kan naturligtvis även hjälpa dig med många andra VVS-tjänster, t.ex. installera vitvaror och blandare, installera värmepump i ditt hus eller varför inte förbättra ventilation i fastigheten. Du hittar oss i Vallentuna, Kragstalund, Ormsta, Brottby, Bällsta, Valllbostrand, Gustavslund, Tingvalla, Ullna, Gröndal, Kårsta och Lindholmen.

15 års erfarenhet ger dig trygghet

Du ska naturligtvis kunna känna dig helt säker på att du har gjort ett bra val när du väljer vårt VVS-företag. Med oss får du alltid möjlighet att använda ROT-avdrag där arbetet tillåter, samtidigt som du får en 100 % nöjd kundgaranti, totalentreprenad i egen regi och en trygg och komplett ansvarsförsäkring. Vår försäkring skyddar både dig, våra hantverkare och din fastighet om det skulle ske en olycka i samband med att vi är ute på plats hos dig. Vi garanterar att du får ett slutresultat som du kan känna dig stolt över och som är fackmannamässigt utfört.

Kontakta en bra VVS-installatör & rörläggare idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa byggprojekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Vanliga frågor

Här finner ni svar på några av de vanligaste frågorna vi får inom VVVS:

Med ROT-avdraget kan du som privatperson dra dra ner fakturan. Vi hjälper er gärna ta kontakt med Skatteverket och ser till att din ansökan om ROT-avdrag kommer med. Sammanlagt kan priset på arbetskostnaden minskas med 30 % (ej för material).

Totalentreprenad innebär att ni kan anlita oss för hela projektet. Det inkluderar kompetenta snickare, målare, tapetserare, elektriker och golvläggare. Allt detta och lite till får du med vår VVS-firma som finns tillgänglig i hela Stockholm.

Vi har inkluderat en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av och som säkerställer att vi aldrig lämnar arbetsplatsen förrän du är helt tillfredsställd med det resultat som du har fått.

Vi utför VVS-arbeten på samtliga fastighetsstyper: bl.a. flerbostadshus, villor, butiker och restauranger samt kontor, industrilokaler, skolor, kyrkor, kommersiella fastigheter, sommarstugor och mycket mer.

Vill du bli kontaktad?