Privatpersoner

Företaget utför servicearbeten och VVS-installationer hemma hos privatpersoner över hela Stockholm, men som mest aktiva i Nynäshamn. Vi utför bland annat byte av WC-stol eller blandare, ombyggnad av kök och badrum samt golvvärme. Vi utför även alltifrån packningsbyten till byte av värmepumpar.

VVS-installationer i Nynäshamn

Företaget vill, för att följa reklamationsnämndens rekommendation om en skriftlig uppgörelse med privatpersoner, använda en beställningsmall där man får godkänna en prislista/avtal. Här har beställaren möjlighet att dels få en kort förklaring av hur företaget tar betalt och även en mer detaljerad förklaring över hur priserna är bestämda. Här kan du även läsa om användandet av ROT-avdrag.

Specialiserade inom Privatpersoner

I ett led för att hantera privatpersonen i den ekonomiska uppgörelsen/beställningen har Nordiska VVS & Bygg Kompaniet AB valt ett verktyg för detta. Om ni är intresserade för specific information om detta verktyg, så mejla oss så går vi djupare in på det!

Kontakta oss – Vi hjälper er!

Nordiska VVS & Bygg Kompaniet AB motto är att alltid svara i telefonen, komma enligt avtalad tid och lämna ett godkänt rörarbete bakom sig.

Kontakta oss idag

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Fastighetsadress + Ort *

    Beskriv ert behov & adress